Warning: Undefined array key "pagename" in /home/customer/www/prosveta-kr.info/public_html/wp-content/plugins/wwpformcontact/wwpformcontact.php on line 326
ФК Крушовица заслужи трофея в с. Галиче - Просвета 1899

ФК Крушовица стана ШАМПИОН на турнира в село Галиче, след като в повторение на финала от преди две седмица отново се изправи срещу Спартак Галиче и успя да грабне трофея за първо място след победа с 5:0. Селекцията на Дилян Иванов показа изключително резултатна игра и успя да отбележи 33 попадения при допуснати 13, като 17 от отбелязаните гола бяха дело на Пиер Пиеров.

Поздравления за красивата и резултатна игра, която показа отбора, както и отношението, което предяви към съперници и организатори.

Пиер Пиеров от ФК Крушовица отбеляза цели 17 попадения и стана еднолично ГОЛМАЙСТОР на турнира в с. Галиче. Той бе отличен и за НАЙ-ДОБЪР ИГРАЧ на турнира, след като с високата си класа помогна на своя състав да спечели трофея за първо място.

Еманоил Каменов от отбора на ФК Крушовица стана НАЙ-ДОБЪР ЗАЩИТНИК на турнира, като с лидерските си умения в защитната фаза на играта успя да помогне на своя състав да спечели трофея за първо място.